6 Ocak 2014 Pazartesi

BIRIBENIBITIRSIN.COM KIMDIR?

Hakkımızda
Firmamız 2002 yılından bu yana bilgisayar, bilgisayar yan donanımları, çevre birimleri ve sarf malzemeleri konusunda faaliyet göstermektedir. 2006 yılından bu yana da bitmeyen kartuşlu yazıcılar konusunda bulunduğu bölgede montaj ve satış konusunda alanını genişletmiştir. Firmamız 2009 yılından bu yana bitmeyen kartuşlu yazıcı modellerini kendi bünyesinde profesyonel seviyede montajını ve tedariğini yapmakta. Hem perakende hem de bayi ağı üzerinden bitmeyen kartuşlu yazıcı satışlarını gerçekleştirmektedir. Satışını yaptığımız tüm bitmeyen kartuşlu yazıcı modelleri profesyonel ekibimiz tarafından üretilmekte ve paketlenmektedir. Tüm modellerimizde arıza ihtimali en düşük seviyede olacak şekilde birçok ayrıntı düşünülerek sizlere sunulmaktadır. Bu sayede firmamızın sattığı bitmeyen kartuşlu yazıcılarda arıza oranımız %1 den daha düşük seviyededir. Bu rakam ıspatlanabilir bir rakamdır ve Türkiye’de bir rekordur.
Firmamız aynı zamanda internet üzerindenhttp://www.biribenibitirsin.com sitemizden ve gittigidiyor , sanalpazar gibi alışveriş sitelerinden de satış yapmaktadır. Gittigidiyor üzerinden yaptığımız satışlar Aralık 2013 itibarı ile 9000 i geçmiştir ve satışlarımızdan aldığımız olumlu yorum oranımız %100 dür. Bizden yazıcı alan hiçbir müşterimiz firmamıza olumsuz yorum vermemiştir.
Siz de bitmeyen kartuş sisteminin sağladığı mucizevi tasarrufu sorunsuz yazıcılarla yaşamak istiyorsanız bizi tercih edin…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder