11 Kasım 2016 Cuma

Biribenibitirsin.com Bitmeyen Kartu�� Soru & Cevap Köşesi

Merhabalar, canon CL-546 ve yine canon pg-545 modeli yerine geçebilecek kartuş arıyorum. orjinal kartuşlarda ortalama 200 sayfa deniyor bu çok komik bir rakam. bu yüzden sizin sitenizi buldum ve bu iki kartuş yerine geçebilecek kartuş önerebilir misiniz, bunu merak ettim.


Selamlar, malesef orjinal kartuşlar bu sayıda basar. Bundan daha fazla basan bir kartuş yoktur. Bu yüzden bizim yazıcılara uyguladığımız bitmeyen kartuş sistemi depoları sayesinde aynı kartuşlar hiç boşalmadığı için kartuşun baskı ucu ömrü bitene kadar yani 2-5 bin sayfa aralığında bir kartuşu kullanabilirsiniz. Fakat anladığım kadarıyla yazıcınızda bitmeyen kartuş sistemi yok. Eğer uygulama yapabilecekseniz aşağıdaki linkten yazıcınıza bitmeyen kartuş sistemi deposu satın alabilirsiniz. Uygulama yapamayacaksanız ve kartuşlarınız yazmıyorsa zaten kartuş da almanız gerekeceği için yeni bir bitmeyen kartuşlu Canon E404 yazıcı almanız daha uygun olacaktır.

http://www.biribenibitirsin.com/bitmeyen-kartus-kitleri/canon-mg2450-mg2550-e404-e464-icin-bitmeyen-kartus-sistemi-p32209

www.biribenibitirsin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder